Hallo ik ben Mike

Geboren op 21 november 1968 in Haaksbergen met authentiek Twents textiel bloed in de aderen. De meeste mensen kennen me als Grafisch ontwerper/fotograaf die goed nee kan zeggen. Dat is deels correct.


Carrière

In het derde jaar aan de kunstacademie kreeg ik een prachtig kans en zo kwam ik op 21 jarige leeftijd als ‘Marketeur’ terecht bij de franchise Profiel verf en Behang. Van ‘93 tot en met 2004 heb ik als plaatjes en praatjesmaker gewerkt bij diverse reclame en communicatie bureaus in o.a. Haaksbergen, Enschede, Oosterbeek en Almelo. Van één bureau was ik mede oprichter en eigenaar. Het was een historische periode waarin ‘het reclamevak’ volledig over de kop ging, digitaal werd en een Internet de wereld veroverde.


Kwartiermaken

Het commerciële speelveld is hondsbrutaal en ondernemers weten welke kant ze op willen en dat creativiteit een onderscheidende factor is. Ook ik heb me moeten bezinnen. Wilde ik wel in de bureauwereld blijven werken? Conclusie. Liever niet. Dat was in 2004 en sinds die tijd sta ik ontregelend naast mede ondernemers. Ik ben er voor creatieve ondersteuning op strategisch gebied (thematiek) en de mooie plaatjes die daarbij horen (symboliek).


Behoefte aan creatief gereedschap?

Ik klok in en breng flexibel, integer, bruikbaar en betaalbaar advies. Ik help bij het vinden of versterken van je ‘mentale’ identiteit en bij het vormgeven en ontwikkelen van de bijbehorende visuele identiteit. Inmiddels doe ik dat als Celdirecteur Concept Creatie onder de vlag van Lijnrecht Reclamemakers.

hck Mikeymijnhoofd.html
wie ben ik
wat doe ikwatdoeik.html
zakenzaken-1-2.html
contactcontact.html